Jednym z najważniejszych mięs w tradycyjnej polskiej kuchni jest schab wieprzowy. To mięso, które znakomicie smakuje zarówno na ciepło jak i schłodzone, dlatego tak często jest wykorzystywane do przygotowania różnorodnych potraw. Tradycyjny kotlet w panierce, wyborne rolady, plastry w galarecie, wędliny… to jedynie kilka przykładów w morzu kulinarnych możliwości, jakie daje nam schab. Jak go przygotować, by był soczysty?
Odkryj korzyści tylko dla zarejestrowanych!
Czeka na Ciebie wyjątkowy e-book
ze wskazówkami, jak planować zakupy i zorganizować kuchnię na miarę Twoich oczekiwań!
Załóż konto i odbierz prezent, który przygotowaliśmy specjalnie dla Ciebie.
Szukasz pomysłu na szybki obiad? A może sosu, który podkreśli smak Twoich dań? Z naszymi produktami z łatwością przyrządzisz aromatyczne potrawy na różne okazje.