Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Nowa Zielona zupa z zielonymi warzywami WINIARY to idealna baza do dalszych kreatywnych eksperymentów w kuchni. Pięknie udekorowana i aromatyczna, zasmakuje wybrednym dzieciom, ale też dorosłym. Zupa z zielonymi warzywami WINIARY z zielonym groszkiem, kiełkami i kozim serem to jeden z ciekawych wariantów. Kozi ser wzmocni delikatny smak zupy, a chrupiące kiełki zapewnią dodatkową porcję witamin i mikroelementów. Do zupy polecamy łagodne kiełki, np. ze słonecznika. Nie będą one "rywalizować" z wyrazistym serem. Co Ty na to? Wypróbujesz?
Przygotowanie
10 min
Krok 1
2 min
Groszek przesyp na sito i przelej wrzącą̨ wodą.
Krok 2
5 min
Zupę z zielonymi warzywami WINIARY przygotuj według przepisu na opakowaniu.
Krok 3
3 min
W miseczkach porozkładaj groszek, zalej gorącą̨ zupą, posyp kiełkami i pokruszonym kozim serem.
Krok 1
z
3
Groszek przesyp na sito i przelej wrzącą̨ wodą.
Krok 2
z
3
Zupę z zielonymi warzywami WINIARY przygotuj według przepisu na opakowaniu.
Krok 3
z
3
W miseczkach porozkładaj groszek, zalej gorącą̨ zupą, posyp kiełkami i pokruszonym kozim serem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0