Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Bataty, papryka, pomidory, dynia... te i inne suszone warzywa znajdziesz w nowej Zupie z pomarańczowymi warzywami WINIARY. Wystarczy kilka drobnych dodatków, by uczynić ją jeszcze bardziej sycącą i pożywną. Wypróbuj ten szybki przepis - na przygotowanie zupy z pomarańczowymi warzywami WINIARY z prażonymi migdałami i szczypiorkiem potrzebujesz tylko 10 minut. Prażone migdały możesz zastąpić pestkami dyni, a do przyozdobienia wykorzystać np. pietruszkę lub marchewkę pieczoną z miodem i tymiankiem - przepis na nią znajdziesz tutaj. Zupa z pomarańczowymi warzywami WINIARY pobudzi nie tylko apetyt, ale i Twoją kreatywność w kuchni.
Przygotowanie
10 min
Krok 1
3 min
Na suchej patelni upraż̇ migdały.
Krok 2
1 min
Szczypiorek posiekaj.
Krok 3
5 min
Zupę z pomarańczowymi warzywami WINIARY przygotuj według przepisu na opakowaniu.
Krok 4
1 min
Do miseczek wlej gorącą zupę, posyp ją prażonymi migdałami i posiekanym szczypiorkiem.
Krok 1
z
4
Na suchej patelni upraż̇ migdały.
Krok 2
z
4
Szczypiorek posiekaj.
Krok 3
z
4
Zupę z pomarańczowymi warzywami WINIARY przygotuj według przepisu na opakowaniu.
Krok 4
z
4
Do miseczek wlej gorącą zupę, posyp ją prażonymi migdałami i posiekanym szczypiorkiem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0