Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Jedz zdrowo i kolorowo. Wprowadź do swojej kuchni różnorodne warzywa. Nowa Zupa z pomarańczowymi warzywami WINIARY zawiera w składzie aż 54% suszonych warzyw. Znajdziesz w niej słodkiego batata, pomidory, dynię oraz paprykę. Jest ona świetną bazą do dalszych, np. orientalnych eksperymentów. Skorzystaj z naszej wschodniej inspiracji! Potrzebujesz na to zaledwie 10 minut. Przygotuj Zupę z pomarańczowymi warzywami WINIARY z mleczkiem kokosowym i orzeszkami ziemnymi. Będzie to świetna "rozgrzewka" w oczekiwaniu na azjatyckie danie główne, np. kurczaka gong bao, również z orzeszkami. Kolorową i aromatyczną zupę zjedzą chętnie również najmłodsze warzywne niejadki - sprawdziliśmy, przekonaj się i Ty!
Przygotowanie
10 min
Krok 1
5 min
Zupę z pomarańczowymi warzywami WINIARY przygotuj według przepisu na opakowaniu.
Krok 2
2 min
Do gorącej zupy wlej mleko kokosowe i dokładnie wymieszaj.
Krok 3
3 min
Podawaj ją posypaną prażonymi orzeszkami ziemnymi i, jeśli lubisz, posiekaną kolendrą.
Krok 1
z
3
Zupę z pomarańczowymi warzywami WINIARY przygotuj według przepisu na opakowaniu.
Krok 2
z
3
Do gorącej zupy wlej mleko kokosowe i dokładnie wymieszaj.
Krok 3
z
3
Podawaj ją posypaną prażonymi orzeszkami ziemnymi i, jeśli lubisz, posiekaną kolendrą.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0