Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Pomysł na smaczną i szybką zupę z kabaczka z dodatkiem ziemniaków i selera. Warzywa gotujemy w Rosole drobiowym WINIARY, a następnie miksujemy na zupę krem i zaprawiamy śmietanką. Zupa z kabaczka smakuje idealnie posypana ulubioną zieleniną, np. świeżą natką.
Przygotowanie
62 min
Krok 1
10 min
Obrane ziemniaki i seler pokroić w kostkę. Zagotować ok 1,5 l wody z kostką rosołową.
Krok 2
10 min
Kabaczek pokroić w małą kostkę, podsmażyć na patelni z masłem, wrzucić do gotującej się wody z ziemniakami i selerem.
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0