Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Ziemniaczana zupa krem z barszczem czerwonym Winiary, prażonym słonecznikiem i sezamem i serkiem pleśniowym
Przygotowanie
50 min
Krok 1
15 min
Ziemniaki ugotować. Cebulkę i czosnek podsmażyć na masełku.
Krok 2
25 min
Jeszcze ciepłe ziemniaki zblendować z masłem i podsmażoną cebulką. Dodać barszcz czerwony i zagotować.
Krok 3
10 min
Podawać z prażonym słonecznikiem i sezamem oraz serkiem pleśniowym
Krok 1
z
3
Ziemniaki ugotować. Cebulkę i czosnek podsmażyć na masełku.
Krok 2
z
3
Jeszcze ciepłe ziemniaki zblendować z masłem i podsmażoną cebulką. Dodać barszcz czerwony i zagotować.
Krok 3
z
3
Podawać z prażonym słonecznikiem i sezamem oraz serkiem pleśniowym
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0