Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Gęsta zupa groszkowa na bazie Zupy fasolowej Nasza specjalność WINIARY i gotowana na wywarze ze skrzydełek z kurczaka, podawana z posiekaną natką pietruszki i chrupiącymi paluchami z ciasta francuskiego to godna propozycja do najbardziej wymagającego menu!
Dzięki Zupie jarzynowej Nasza specjalność WINIARY, zawierającej składniki w idealnie odmierzonych proporcjach, nie musisz martwić się, że zupa z groszku zielonego będzie zbyt słona lub niedoprawiona. Praktyka czyni mistrza – z naszym pomysłem zupa z groszkiem może stać się Twoją specjalnością, podobnie jak zupa pieczarkowa!
Mąkę rozrób ze śmietanką i niewielką ilością wody, wlej do zupy i dokładnie wymieszaj. Jeszcze raz zagotuj.
Step5
z
5
Na koniec dodaj posiekaną natkę pietruszki. Podawaj w miseczkach z paluchem francuskim.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0