Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Tradycyjna zupa buraczkowa to kolejny klasyk kuchni polskiej. Młode buraczki można pokroić w kosteczkę lub talarki i ugotować bezpośrednio w zupie. Poza sezonem na młode warzywa, aby buraki zachowały swój kolor, warto ugotować je osobno i w łupinkach – potem wystarczy buraki obrać, zetrzeć na tarce o dużych oczkach i dodać do zupy. Zupa buraczkowa rozgrzeje Was w chłodne, jesienne wieczory. Smacznego!
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Zapisz
Komentarze 0