Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Ziemniaki i cebule obierz, pokrój w cienkie plastry.
Ziemniaki smaż na oleju często mieszając przez około 20 minut.
Gdy będą lekko przyrumienione i miękkie przełóż je (bez tłuszczu) na talerz.
Dodaj cebule, zeszklij i dodaj kiełbasę pokrojoną w paseczki, podsmaż.
Dodaj ziemniaki i fasolkę, dokładnie połącz, dopraw przyprawą ZIARENKA SMAKU i pieprzem.
Jajka wbij do miseczki, rozbij widelcem i połącz z zawartością patelni.
Smaż na bardzo małym ogniu około 5 minut, aby było lekko ścięte.
Przełóż na talerz, przykryj patelnią, zsuń z talerza na patelnię na drugą stronę i smaż kolejne 5 minut.
Przełóż na talerz, pokrój na trójkąty i podawaj z Ketchupem WINIARY.