Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Ogórek pokrój w plastry. Bułki przekrój na pół i posmaruj obie połówki majonezem.
Krok 2
5 min
Na spodniej części bułek ułóż plasterki szynki oraz salami. Dodaj ogórki i sałatę. Całość przykryj pozostałymi częściami bułek.
Krok 3
5 min
Kanapkę zepnij dużymi wykałaczkami, aby się nie rozpadła i pokrój na mniejsze kawałki.
Krok 1
z
3
Ogórek pokrój w plastry. Bułki przekrój na pół i posmaruj obie połówki majonezem.
Krok 2
z
3
Na spodniej części bułek ułóż plasterki szynki oraz salami. Dodaj ogórki i sałatę. Całość przykryj pozostałymi częściami bułek.
Krok 3
z
3
Kanapkę zepnij dużymi wykałaczkami, aby się nie rozpadła i pokrój na mniejsze kawałki.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0