Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Wkładka kokosowa świetnie nadaje się do przełożenia ciast czy tortów. Kokosowy smak w deserach od zawsze jest obiektem westchnień wszystkich miłośników słodkości. Nie inaczej jest w tym przypadku. Sprawdźcie sami! Pycha!
Przygotowanie
30 min
Krok 1
5 min
Białka ubić na sztywno.
Krok 2
5 min
Dodać cukier i cukier wanilinowy i ubijać dalej.
Krok 3
20 min
Dodać wiórki kokosowe i upiec placek w temperaturze 160 stopni do zarumienienia.
Krok 1
z
3
Białka ubić na sztywno.
Krok 2
z
3
Dodać cukier i cukier wanilinowy i ubijać dalej.
Krok 3
z
3
Dodać wiórki kokosowe i upiec placek w temperaturze 160 stopni do zarumienienia.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0