Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Wkładka kokosowa

0
30 min
Łatwy

Składniki

-
12 porcji
+

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj

0.5 paczka
Cukier wanilinowy WINIARY
6 
Białko
15 dag
Cukier
15 dag
Wiórki kokosowe

Porady & triki

Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.

Kopiuj składniki

Wybierz z listy składników

Kopiuj
| Liczba skopiowanych składników
Adimo
.

Wartości odżywcze

Białko
2.66 g
Węglowodany
16.24 g
Tłuszcze
8.09 g
Wartość energetyczna
142.1 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Gotujmy

Przygotowanie

30 min
Krok 1
5 min
Białka ubić na sztywno.
Krok 2
5 min
Dodać cukier i cukier wanilinowy i ubijać dalej.
Krok 3
20 min
Dodać wiórki kokosowe i upiec placek w temperaturze 160 stopni do zarumienienia.
Wkładka kokosowa

Krok 1 z 3

Białka ubić na sztywno.

Wkładka kokosowa

Krok 2 z 3

Dodać cukier i cukier wanilinowy i ubijać dalej.

Wkładka kokosowa

Krok 3 z 3

Dodać wiórki kokosowe i upiec placek w temperaturze 160 stopni do zarumienienia.

Wkładka kokosowa świetnie nadaje się do przełożenia ciast czy tortów. Kokosowy smak w deserach od zawsze jest obiektem westchnień wszystkich miłośników słodkości. Nie inaczej jest w tym przypadku. Sprawdźcie sami! Pycha!
Przepis w formacie PDF
Pobierz
Udostępnij

Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną

Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.

Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!

Oceniłeś już ten przepis/produkt.

Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.

Zapisz
Asset 10

Komentarze 0

0/4000
Proszę podać poprawną nazwę użytkownika. Musi zawierać 4-15 znaków. Znaki od A do Z i od 0 do 9 są dozwolone
Nazwa użytkownika