Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Twarożek z cebulką jest ciekawą propozycją na śniadanie. Zwłaszcza, jeśli masz niewiele czasu na przygotowanie posiłku, a chcesz się najeść. Twaróg połączony z Majonezem Dekoracyjnym WINIARY staje się delikatniejszy i bardziej rozpływa się w ustach. Twarożek możesz serwować ze świeżym chlebem lub bułkami.
Przygotowanie
10 min
Krok 1
3 min
Twaróg rozgnieść widelcem.
Krok 2
2 min
Cebulę pokroić w kostkę, dodać do twarogu.
Krok 3
2 min
Dodać majonez i śmietanę, wymieszać.
Krok 4
3 min
Doprawić do smaku solą i świeżo mielonym pieprzem.
Krok 1
z
4
Twaróg rozgnieść widelcem.
Krok 2
z
4
Cebulę pokroić w kostkę, dodać do twarogu.
Krok 3
z
4
Dodać majonez i śmietanę, wymieszać.
Krok 4
z
4
Doprawić do smaku solą i świeżo mielonym pieprzem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0