Twarożek z cebulką
10min
Łatwy
1
łyżeczka
25
dag
Twaróg półtłusty
1
Cebula
trochę
Pieprz czarny
trochę
Sól
1.33
łyżek
Kwaśna śmietana
.
Wartości odżywcze
Białko
6.89 g
Węglowodany
5.04 g
Tłuszcze
4.63 g
Wartość energetyczna
88.46 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Przygotowanie
10 min
Krok 1
3 min
Twaróg rozgnieść widelcem.
Krok 2
2 min
Cebulę pokroić w kostkę, dodać do twarogu.
Krok 3
2 min
Dodać majonez i śmietanę, wymieszać.
Krok 4
3 min
Doprawić do smaku solą i świeżo mielonym pieprzem.
Twarożek z cebulką jest ciekawą propozycją na śniadanie. Zwłaszcza, jeśli masz niewiele czasu na przygotowanie posiłku, a chcesz się najeść. Twaróg połączony z Majonezem Dekoracyjnym WINIARY staje się delikatniejszy i bardziej rozpływa się w ustach. Twarożek możesz serwować ze świeżym chlebem lub bułkami.
Komentarze 0