Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Przepyszny i lekki dodatek do wiosennych i letnich śniadań.
Przygotowanie
24 min
Krok 1
10 min
Rzodkiewki i ogórek dokładnie umyj i zetrzyj na tarce na największych oczkach.
Krok 2
5 min
Twaróg i serek wiejski wymieszaj ze sobą
Krok 3
3 min
Szczypiorek po umyciu drobno posiekaj.
Krok 4
4 min
Wszystkie składniki, razem z masą serową, wymieszaj ze sobą. Dopraw solą, pieprzem i gotowe.
Krok 5
2 min
Polecam podawać z ciemnym pieczywem.
Krok 1
z
5
Rzodkiewki i ogórek dokładnie umyj i zetrzyj na tarce na największych oczkach.
Krok 2
z
5
Twaróg i serek wiejski wymieszaj ze sobą
Krok 3
z
5
Szczypiorek po umyciu drobno posiekaj.
Krok 4
z
5
Wszystkie składniki, razem z masą serową, wymieszaj ze sobą. Dopraw solą, pieprzem i gotowe.
Krok 5
z
5
Polecam podawać z ciemnym pieczywem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0