Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Pieczemy i obieramy paprykę. Kroimy ją w paski
Część ziół siekamy – pozostałe zostawiamy do dekoracji
Placki opiekamy na patelni aby stały się bardziej chrupkie
Placek smarujemy twarożkiem i przykrywamy kolejnym
Wierzch smarujemy majonezem, posypujemy ziołami i układamy łososia, przykrywamy kolejnym
Wierzch smarujemy twarożkiem i posypujemy kolorową papryką, przykrywamy kolejnym
Całość powtarzamy aż uzyskamy zgrabny stos
Tort z wierzchu smarujemy odrobiną majonezu
Warzywa kroimy w plasterki a część przy pomocy obieraczki do warzyw w długie paski
Jajka gotujemy i obieramy
Tort dekorujemy warzywami, jajkami oraz ziołami
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Zapisz
Komentarze 0