Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Mąkę wymieszać z solą, dodać posiekane masło. Wyrobić ciasto stopniowo dodając mleko. Ciasto zmrozić przez ok pół godziny. Ciastem wylepić posmarowane masłem foremki i piec przez ok 15 min w temp. 180 stopni.
Krok 2
20 min
Budyń gotujemy wg. przepisu na opakowaniu. Gdy nieco przestygnie dodajemy drobno pokrojoną czekoladę.
Mąkę wymieszać z solą, dodać posiekane masło. Wyrobić ciasto stopniowo dodając mleko. Ciasto zmrozić przez ok pół godziny. Ciastem wylepić posmarowane masłem foremki i piec przez ok 15 min w temp. 180 stopni.
Krok 2
z
3
Budyń gotujemy wg. przepisu na opakowaniu. Gdy nieco przestygnie dodajemy drobno pokrojoną czekoladę.
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0