Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Zastanawiasz się, jak zrobić popularny sos Tysiąca Wysp? Nic prostszego! Wystarczy, że masz wszystkie potrzebne składniki, czyli: Majonez Dekoracyjny WINIARY, ogórki kiszone, paprykę konserwową, jajka, musztardę, bazylię i sos chilli, które zbledniesz ze sobą na gładką masę i gotowe! Sos Tysiąca Wysp możesz serwować do zapiekanek, hot dogów i do sałatek.
Przygotowanie
40 min
Krok 1
5 min
Zmiksować dokładnie wszystkie składniki, używając blendera.
Krok 2
30 min
Odstawić do lodówki.
Krok 3
5 min
Gotowy sos możesz podawać np. do hamburgerów, hotdogów, frytek, sałatek i jajek na twardo.
Krok 1
z
3
Zmiksować dokładnie wszystkie składniki, używając blendera.
Krok 2
z
3
Odstawić do lodówki.
Krok 3
z
3
Gotowy sos możesz podawać np. do hamburgerów, hotdogów, frytek, sałatek i jajek na twardo.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0