Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Bardzo prosty, aromatyczny sos koperkowy z majonezu i jogurtu, z przyjemną nutą czosnku. Chociaż ten kremowy sos koperkowy może wydawać się niepozorny, dzięki dodatkowi czosnku nawet pospolitej potrawie nada intensywnego i charakterystycznego smaku. Sos koperkowy idealnie komponuje się z pieczonym drobiem, jajami na twardo, sałatami i sałatkami (np. z zielonym ogórkiem), a także z gotowanymi i smażonymi rybami serwowanymi na zimno. Smacznego!
Przygotowanie
10 min
Krok 1
10 min
Majonez połącz z jogurtem, koperkiem i posiekanym czosnkiem.
Krok 1
z
1
Majonez połącz z jogurtem, koperkiem i posiekanym czosnkiem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0