Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Filety umyj, a następnie namocz na około 60 minut, odsącz.
Grzyby namocz (najlepiej na kilka godzin), gotuj 15 minut, odsącz i pokrój w paseczki.
Cebule obierz i pokrój w plastry, zeszklij na maśle.
Dodaj grzyby.
Duś przez chwilę, dodaj miód, dopraw przyprawą ZIARENKA SMAKU i pieprzem.
Śledzie odsącz i pokrój na porcje.
Połącz z grzybami, ostudź.
Podawaj na drugi dzień po przygotowaniu.