Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Umyj szpinak, paprykę i ogórka.
Na duży płaski talerz wyłóż liście szpinaku.
Ogórek zielony pokrój w plastry, a paprykę w grubą kostkę.
Ser feta odsącz z zalewy i pokrój w kostkę.
Paprykę, ogórek i ser wyłóż na szpinak. Dodaj oliwki i liście bazylii.
Przygotuj sos: wymieszaj oliwę, ocet balsamiczny, musztardę. Dopraw cukrem, solą, pieprzem i przeciśniętym przez praskę czosnkiem.
Sałatkę podawaj polaną przygotowanym sosem oraz z grzankami.
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Zapisz
Komentarze 0