Sałatka z szynką i cebulkami
15min
Łatwy
3 łyżek
1 słoik
Cebulka marynowana
1 słoik
Pieczarki marynowane
1 puszka
Kukurydza Konserwowa
200 g
Szynka Konserwowa
3
Ogórki konserwowe
1 łyżka
Pietruszka
1 trochę
Sól
1 trochę
Pieprz
1 trochę
Cukier
.
Wartości odżywcze
Białko
13.23 g
Węglowodany
10.63 g
Tłuszcze
19.64 g
Wartość energetyczna
281.57 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Przygotowanie
15 min
Krok 1
5 min
Cebulki, pieczarki i kukurydzę odsącz z zalewy.
Krok 2
5 min
Pieczarki, szynkę i ogórki pokrój w paseczki.
Krok 3
4 min
Połącz wszystkie składniki z Majonezem. Dopraw do smaku solą, cukrem i pieprzem.
Krok 4
1 min
Podawaj do pieczeni.
Idealna do pieczeni, sałatka z marynowanych cebulek i pieczarek z kukurydzą, szynką i ogórkami konserwowymi, Majonezem dekoracyjnym WINIARY i natką pietruszki. Wyśmienita a do tego łatwa w przygotowaniu sałatka z szynką i cebulkami nie zajmie Ci więcej niż 10 minut! Smacznego!
Komentarze 0