Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Idealna do pieczeni, sałatka z marynowanych cebulek i pieczarek z kukurydzą, szynką i ogórkami konserwowymi, Majonezem dekoracyjnym WINIARY i natką pietruszki. Wyśmienita a do tego łatwa w przygotowaniu sałatka z szynką i cebulkami nie zajmie Ci więcej niż 10 minut! Smacznego!
Przygotowanie
15 min
Krok 1
5 min
Cebulki, pieczarki i kukurydzę odsącz z zalewy.
Krok 2
5 min
Pieczarki, szynkę i ogórki pokrój w paseczki.
Krok 3
4 min
Połącz wszystkie składniki z Majonezem. Dopraw do smaku solą, cukrem i pieprzem.
Krok 4
1 min
Podawaj do pieczeni.
Krok 1
z
4
Cebulki, pieczarki i kukurydzę odsącz z zalewy.
Krok 2
z
4
Pieczarki, szynkę i ogórki pokrój w paseczki.
Krok 3
z
4
Połącz wszystkie składniki z Majonezem. Dopraw do smaku solą, cukrem i pieprzem.
Krok 4
z
4
Podawaj do pieczeni.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0