Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Awokado obierz i pokrój w dużą kostkę. Skrop sokiem z cytryny i odstaw.
Krok 2
5 min
Ogórek zielony przekrój na ćwiartki i wykrój gniazda nasienne. Następnie ogórek pokrój w plasterki.
Krok 3
5 min
Czerwoną cebulę pokrój w kostkę (nie za drobną). Pomidorki przekrój na połowę.
Krok 4
3 min
Do miski przełóż wszystkie składniki sałatki oraz mozzarellę. Dodaj Dressing WINIARY i dokładnie wymieszaj. Posyp prażonymi pestkami słonecznika.
Krok 1
z
4
Awokado obierz i pokrój w dużą kostkę. Skrop sokiem z cytryny i odstaw.
Krok 2
z
4
Ogórek zielony przekrój na ćwiartki i wykrój gniazda nasienne. Następnie ogórek pokrój w plasterki.
Krok 3
z
4
Czerwoną cebulę pokrój w kostkę (nie za drobną). Pomidorki przekrój na połowę.
Krok 4
z
4
Do miski przełóż wszystkie składniki sałatki oraz mozzarellę. Dodaj Dressing WINIARY i dokładnie wymieszaj. Posyp prażonymi pestkami słonecznika.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0