
- Wszystkie przepisy
- Kuchnia sezonowa
- Składniki
- Okazja
- Nie marnujemy
- Desery
- Kolacja
- Obiad
- Śniadanie
- Dania i przekąski
- Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu
- Przepisy
- Porady i inspiracje
- Foodsharing
- Recycling opakowań
- Produkty Dobre Dłużej
- Obiad na każdą kieszeń
- Mięsny obiad
- Mięsny obiad do 10 zł
- Mięsny obiad do 15 zł
- Bezmięsny obiad
- Bezmięsny obiad do 10 zł
- Bezmięsny obiad do 15 zł

Sałatka z mozzarellą, pomidorkami koktajlowymi, ogórkiem i awokado
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj
Porady & triki
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Wartości odżywcze
Przygotowanie
Krok 1
3 minKrok 2
5 minKrok 3
5 minKrok 4
3 min
Krok 1 z 4
Awokado obierz i pokrój w dużą kostkę. Skrop sokiem z cytryny i odstaw.

Krok 2 z 4
Ogórek zielony przekrój na ćwiartki i wykrój gniazda nasienne. Następnie ogórek pokrój w plasterki.

Krok 3 z 4
Czerwoną cebulę pokrój w kostkę (nie za drobną). Pomidorki przekrój na połowę.

Krok 4 z 4
Do miski przełóż wszystkie składniki sałatki oraz mozzarellę. Dodaj Dressing WINIARY i dokładnie wymieszaj. Posyp prażonymi pestkami słonecznika.
Przepis w formacie PDF
PobierzDziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0