Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Sałatka z kokardkami to idealny sposób na lunch lub wczesną kolację! Makaron kokardki, tuńczyk, zielona fasolka, cebula i jajka na twardo plus Majonez Omega 3:6 WINIARY i natka – dla smaku i zdrowia. Koniecznie sprawdź nasz przepis na sałatkę z kokardami!
Przygotowanie
30 min
Krok 1
10 min
Makaron ugotuj w dużej ilości posolonego wrzątku, odsącz i ostudź.
Krok 2
10 min
Jajka ugotuj na twardo. Obierz i pokrój w grubą kostkę.
Krok 3
5 min
Tuńczyka i fasolkę odsącz z zalewy, cebulę drobno posiekaj.
Krok 4
5 min
Połącz wszystkie składniki z Majonezem, dopraw solą i pieprzem.
Krok 1
z
4
Makaron ugotuj w dużej ilości posolonego wrzątku, odsącz i ostudź.
Krok 2
z
4
Jajka ugotuj na twardo. Obierz i pokrój w grubą kostkę.
Krok 3
z
4
Tuńczyka i fasolkę odsącz z zalewy, cebulę drobno posiekaj.
Krok 4
z
4
Połącz wszystkie składniki z Majonezem, dopraw solą i pieprzem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0