Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Smaczna sałatka z kapusty pekińskiej i tuńczyka w słonej zalewie. To połączenie jest gwarantem dobrego smaku oraz lekkości, na której tak nam w dzisiejszych czasach zależy. Tuńczyk jest niezwykle smaczny, a kapusta pekińska dodatkowo podkreśla jego smak. Spróbujcie sami! Smacznego!
Przygotowanie
15 min
Krok 1
5 min
Kapustę poszatkować, cebulę pokroić w drobną kostkę.
Krok 2
5 min
Tuńczyka osączyć z zalewy.
Krok 3
5 min
Wszystkie składniki połączyć i wymieszać z majonezem. Nie trzeba już dodawać soli, bo ryba była już wystarczająco słona.
Krok 1
z
3
Kapustę poszatkować, cebulę pokroić w drobną kostkę.
Krok 2
z
3
Tuńczyka osączyć z zalewy.
Krok 3
z
3
Wszystkie składniki połączyć i wymieszać z majonezem. Nie trzeba już dodawać soli, bo ryba była już wystarczająco słona.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0