Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Przyjemne, żółte kolory sałatki z kalafiorem to idealna propozycja na słoneczne, wiosenne dni. Sałatka skomponowana ze słodkiej kukurydzy i soczystego ananasa z dodatkiem Majonezu Dekoracyjnego WINIARY, trafi w kubki smakowe wielbicieli słodkich smaków przełamanych kwaśną nutą - w tym przypadku soku z cytryny. Sałatka z kalafiorem to wspaniały pomysł na lunch do pracy lub piknik. Najlepiej smakuje podana z białym pieczywem.
Przygotowanie
14 min
Krok 1
2 min
Kalafiora podziel na różyczki.
Krok 2
3 min
Gotuj 3 minuty.
Krok 3
5 min
Kalafiora skrop sokiem z cytryny. Ananasa pokrój na kawałki.
Krok 4
3 min
Kalafior, kukurydzę i ananasa połącz z Majonezem Dekoracyjnym Winiary.
Krok 5
1 min
Podawaj jako przystawkę z białym pieczywem.
Krok 1
z
5
Kalafiora podziel na różyczki.
Krok 2
z
5
Gotuj 3 minuty.
Krok 3
z
5
Kalafiora skrop sokiem z cytryny. Ananasa pokrój na kawałki.
Krok 4
z
5
Kalafior, kukurydzę i ananasa połącz z Majonezem Dekoracyjnym Winiary.
Krok 5
z
5
Podawaj jako przystawkę z białym pieczywem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0