Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Sałatka z jogurtem naturalnym według naszego przepisu ma wiele zalet. Jest lekka, przyjazna dla żołądka, a co bardzo ważne – niesamowicie smaczna. Dobrze sprawdzi się jako lunch czy drugie śniadanie. Przygotowanie również nie zajmuje wiele czasu, dzięki czemu oszczędzamy sporo energii. Spróbujecie?
Przygotowanie
28 min
Krok 1
3 min
Groszek i kukurydzę osączyć z zalewy przez sitko. Przełożyć do miseczki.
Krok 2
5 min
Ogórki kiszone pokroić na niewielkie plasterki, a ser żółty w drobną kosteczkę.
Krok 3
5 min
Przyprawić solą i pieprzem do smaku. Wlać jogurt i wszystko dokładnie ze sobą wymieszać.
Krok 4
15 min
Schłodzić w lodówce.
Krok 1
z
4
Groszek i kukurydzę osączyć z zalewy przez sitko. Przełożyć do miseczki.
Krok 2
z
4
Ogórki kiszone pokroić na niewielkie plasterki, a ser żółty w drobną kosteczkę.
Krok 3
z
4
Przyprawić solą i pieprzem do smaku. Wlać jogurt i wszystko dokładnie ze sobą wymieszać.
Krok 4
z
4
Schłodzić w lodówce.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0