Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Sałatka z buraczków czerwonych to idealne połączenie ugotowanych buraków, ogórków kiszonych, zielonego groszku i cebulki. Wszystkie składniki sałatki z buraków doprawiamy, łączymy z Majonezem dekoracyjnym WINIARY i podajemy np. do kanapek lub kawałka ulubionego mięsa.
Przygotowanie
55 min
Krok 1
40 min
Buraczki ugotować.
Krok 2
10 min
Ugotowane buraki obrać ze skóry i pokroić w drobną kostkę. Ogórki obrać i również pokroić w kostkę. Wymieszać.
Krok 3
5 min
Dodać posiekaną cebulę, odsączony groszek, majonez. Przyprawić do smaku.
Krok 1
z
3
Buraczki ugotować.
Krok 2
z
3
Ugotowane buraki obrać ze skóry i pokroić w drobną kostkę. Ogórki obrać i również pokroić w kostkę. Wymieszać.
Krok 3
z
3
Dodać posiekaną cebulę, odsączony groszek, majonez. Przyprawić do smaku.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0