Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Sałatka z brzoskwiniami i tuńczykiem to lekki posiłek, który łączy wartościowe produkty codziennej diety – ryż, mięso tuńczyka i owoce. Sałatka z brzoskwiniami jest niezwykle pożywna, a jej przyrządzenie – dziecinnie proste: ryż, brzoskwinie oraz tuńczyka łączymy, a do całości dodajemy Sos chrzanowy WINIARY, natkę pietruszki i sok z cytryny. Sałatka z brzoskwiniami i tuńczykiem poleca się na zdrową kolację!
Przygotowanie
30 min
Krok 1
1 min
Ryż ugotuj, ostudź.
Krok 2
5 min
Sos chrzanowy połącz z sokiem z cytryny.
Krok 3
5 min
Brzoskwinie pokrój w kostkę.
Krok 4
2 min
Tuńczyka odsącz z zalewy.
Krok 5
5 min
Ryż wymieszaj z brzoskwiniami, tuńczykiem, olejem i natką pietruszki. Dodaj Sos chrzanowy.
Krok 6
2 min
Dopraw solą i pieprzem.
Krok 7
1 min
Sałatkę podawaj udekorowaną listkami natki.
Krok 1
z
7
Ryż ugotuj, ostudź.
Krok 2
z
7
Sos chrzanowy połącz z sokiem z cytryny.
Krok 3
z
7
Brzoskwinie pokrój w kostkę.
Krok 4
z
7
Tuńczyka odsącz z zalewy.
Krok 5
z
7
Ryż wymieszaj z brzoskwiniami, tuńczykiem, olejem i natką pietruszki. Dodaj Sos chrzanowy.
Krok 6
z
7
Dopraw solą i pieprzem.
Krok 7
z
7
Sałatkę podawaj udekorowaną listkami natki.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0