Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Uwielbiamy kuchenne rewolucje, dlatego podajemy przepis na sałatkę owocową z... kalafiorem! Skosztujcie połączenia słodkich brzoskwiń i ananasa z kalafiorem i natką pietruszki, a na pewno mile zaskoczy Was ten świeży i niekonwencjonalny smak. Sałatkę owocową podajemy z dodatkiem Majonezu Dekoracyjnego WINIARY i posypką z płatków migdałowych.
Przygotowanie
26 min
Krok 1
7 min
Kalafior podziel na różyczki, gotuj w posolonej wodzie przez 3 minuty, ostudź.
Krok 2
10 min
Brzoskwinie i ananasy odsącz z zalewy i pokrój w kostkę.
Krok 3
3 min
Płatki zrumień na suchej, rozgrzanej patelni.
Krok 4
5 min
Kalafior połącz z owocami, natką pietruszki i Majonezem.
Krok 5
1 min
Sałatkę podawaj posypaną płatkami migdałowymi.
Krok 1
z
5
Kalafior podziel na różyczki, gotuj w posolonej wodzie przez 3 minuty, ostudź.
Krok 2
z
5
Brzoskwinie i ananasy odsącz z zalewy i pokrój w kostkę.
Krok 3
z
5
Płatki zrumień na suchej, rozgrzanej patelni.
Krok 4
z
5
Kalafior połącz z owocami, natką pietruszki i Majonezem.
Krok 5
z
5
Sałatkę podawaj posypaną płatkami migdałowymi.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0