Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Cebulę pokrój w plastry.
Zagotuj 3/4 l gorącej wody, wrzuć Kostki Mięsne, cebulę i przyprawy. Doprowadź do wrzenia i ostudź.
Szynkę natrzyj delikatnie przyprawą ZIARENKA SMAKU, następnie włóż do zimnej marynaty i umieść na 12 godzin w lodówce.
Po tym czasie wyjmij szynkę z marynaty, obłóż plastrami boczku i skrop olejem.
Wstaw do piekarnika nagrzanego do 200 st.C na około 90 minut.
Gotową pieczeń podawaj z Sosem chrzanowym.