
- Wszystkie przepisy
- Kuchnia sezonowa
- Składniki
- Okazja
- Nie marnujemy
- Desery
- Kolacja
- Obiad
- Śniadanie
- Dania i przekąski
- Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu
- Przepisy
- Porady i inspiracje
- Foodsharing
- Recycling opakowań
- Produkty Dobre Dłużej
- Obiad na każdą kieszeń
- Mięsny obiad
- Mięsny obiad do 10 zł
- Mięsny obiad do 15 zł
- Bezmięsny obiad
- Bezmięsny obiad do 10 zł
- Bezmięsny obiad do 15 zł
Mix sałat w sosie koperkowo-ziołowym

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj
Porady & triki
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Wartości odżywcze
Przygotowanie
Krok 1
2 minKrok 2
8 minKrok 3
4 minKrok 4
1 minKrok 1 z 4
Miks sałat umyj, osusz i przełóż do miski.
Krok 2 z 4
Pomidorki koktajlowe przekrój na pół, ser feta, ogórka i paprykę pokrój w grubą kostkę, a cebulę w piórka. Dodaj wszystko do miski z sałatą i delikatnie wymieszaj.
Krok 3 z 4
Przygotuj sos: wymieszaj oliwę z oliwek, ocet winny, koperek i zioła prowansalskie. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, dopraw solą i pieprzem.
Krok 4 z 4
Sałatkę polej sosem i wymieszaj.
Przepis w formacie PDF
PobierzDziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0