
- Wszystkie przepisy
- Kuchnia sezonowa
- Składniki
- Okazja
- Nie marnujemy
- Desery
- Kolacja
- Obiad
- Śniadanie
- Dania i przekąski
- Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu
- Przepisy
- Porady i inspiracje
- Foodsharing
- Recycling opakowań
- Produkty Dobre Dłużej
- Obiad na każdą kieszeń
- Mięsny obiad
- Mięsny obiad do 10 zł
- Mięsny obiad do 15 zł
- Bezmięsny obiad
- Bezmięsny obiad do 10 zł
- Bezmięsny obiad do 15 zł

Mini hot dogi z sosem tatarskim

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj
Porady & triki
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Wartości odżywcze
Przygotowanie
Krok 1
9 minKrok 2
7 minKrok 3
2 minKrok 4
8 minKrok 5
2 minKrok 6
2 min
Krok 1 z 6
Bułki podpiecz zgodnie z instrukcją na opakowaniu.

Krok 2 z 6
Parówki zagotuj w wodzie.

Krok 3 z 6
Ogórki pokrój na plasterki.

Krok 4 z 6
Gotowe bułki natnij wzdłuż, nie rozkrajając ich do końca i w każdej umieść parówkę.

Krok 5 z 6
Polej hot-dogi Sosem Tatarskim Winiary w butelce.

Krok 6 z 6
Do smaku i dekoracji możesz dodać prażoną cebulkę, posiekaną czerwoną cebulę lub ulubione kiełki.
Przepis w formacie PDF
PobierzDziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0