Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Mini hot dogi z dodatkiem Sosu Tatarskiego Winiary to ciekawa propozycja, którą zaskoczysz swoich gości i domowników. Domowa wersja tego popularnego dania, uzupełniona oryginalnymi dodatkami, będzie doskonałą ciepłą przekąską, po którą każdy sięgnie z przyjemnością.
Przygotowanie
30 min
Krok 1
9 min
Bułki podpiecz zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Krok 2
7 min
Parówki zagotuj w wodzie.
Krok 3
2 min
Ogórki pokrój na plasterki.
Krok 4
8 min
Gotowe bułki natnij wzdłuż, nie rozkrajając ich do końca i w każdej umieść parówkę.
Krok 5
2 min
Polej hot-dogi Sosem Tatarskim Winiary w butelce.
Krok 6
2 min
Do smaku i dekoracji możesz dodać prażoną cebulkę, posiekaną czerwoną cebulę lub ulubione kiełki.
Krok 1
z
6
Bułki podpiecz zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Krok 2
z
6
Parówki zagotuj w wodzie.
Krok 3
z
6
Ogórki pokrój na plasterki.
Krok 4
z
6
Gotowe bułki natnij wzdłuż, nie rozkrajając ich do końca i w każdej umieść parówkę.
Krok 5
z
6
Polej hot-dogi Sosem Tatarskim Winiary w butelce.
Krok 6
z
6
Do smaku i dekoracji możesz dodać prażoną cebulkę, posiekaną czerwoną cebulę lub ulubione kiełki.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0