Mini hot dogi z sosem tatarskim
30min
1 butelka
12
Bułki do domowego odpieku (małe)
12
Parówki (mini)
6
Mini korniszony / ogórki konserwowe (małe)
1
Czerwona cebula
1 opakowanie
Kiełki (opcjonalnie)(ulubione, np. rzodkiewki lub buraka)
2 łyżek
Cebulka prażona
.
Wartości odżywcze
Białko
10.78 g
Węglowodany
29.09 g
Tłuszcze
34.04 g
Wartość energetyczna
466.74 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Przygotowanie
30 min
Krok 1
9 min
Bułki podpiecz zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Krok 2
7 min
Parówki zagotuj w wodzie.
Krok 3
2 min
Ogórki pokrój na plasterki.
Krok 4
8 min
Gotowe bułki natnij wzdłuż, nie rozkrajając ich do końca i w każdej umieść parówkę.
Krok 5
2 min
Polej hot-dogi Sosem Tatarskim Winiary w butelce.
Krok 6
2 min
Do smaku i dekoracji możesz dodać prażoną cebulkę, posiekaną czerwoną cebulę lub ulubione kiełki.
Mini hot dogi z dodatkiem Sosu Tatarskiego Winiary to ciekawa propozycja, którą zaskoczysz swoich gości i domowników. Domowa wersja tego popularnego dania, uzupełniona oryginalnymi dodatkami, będzie doskonałą ciepłą przekąską, po którą każdy sięgnie z przyjemnością.
Komentarze 0