Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Marchewka na parze to wspaniały, lekki dodatek do obiadu. Idealnie sprawdzi się do kotletów schabowych oraz ryżu czy ziemniaków. Marchewkę wystarczy obrać, pokroić w talarki oraz przyprawić do smaku, aby po niedługim czasie delektować się delikatnie słodkim smakiem. Wykorzystaj już dzisiaj przepis na marchewkę na parze.
Przygotowanie
30 min
Krok 1
8 min
Marchewkę obieramy i kroimy w cieniutkie talarki.
Krok 2
2 min
W parowarze układamy marchewkę i dodajemy Ziarenka Smaku WINIARY i maggi.
Krok 3
20 min
Włączamy parowar na 20 minut i podajemy tuż po przygotowaniu.
Krok 1
z
3
Marchewkę obieramy i kroimy w cieniutkie talarki.
Krok 2
z
3
W parowarze układamy marchewkę i dodajemy Ziarenka Smaku WINIARY i maggi.
Krok 3
z
3
Włączamy parowar na 20 minut i podajemy tuż po przygotowaniu.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0