Lukier czekoladowy
10min
Łatwy
.
Wartości odżywcze
Białko
1.31 g
Węglowodany
183.39 g
Tłuszcze
0.8 g
Wartość energetyczna
719.95 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Przygotowanie
10 min
Krok 1
9 min
Cukier z sokiem z całej cytryny ubijamy trzepaczką, dodajemy aromat zapachowy.
Krok 2
1 min
Na koniec dodajemy kakao.
Odpowiednia dekoracja ciasta jest równie ważna, jak jego nadzienie. Zastanawiasz się, czym przyozdobić niedzielne ciasto lub babkę? Lukier czekoladowy jest ciekawym dodatkiem, który nada słodyczy Twoim wypiekom. Zobacz, jak połączenie cukru pudru z cytryną, esencją rumową i kakao wpłynie na wygląd Twojego ciasta! Wyczaruj niepowtarzalne wzory na swoich wypiekach.
Komentarze 0