Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Odpowiednia dekoracja ciasta jest równie ważna, jak jego nadzienie. Zastanawiasz się, czym przyozdobić niedzielne ciasto lub babkę? Lukier czekoladowy jest ciekawym dodatkiem, który nada słodyczy Twoim wypiekom. Zobacz, jak połączenie cukru pudru z cytryną, esencją rumową i kakao wpłynie na wygląd Twojego ciasta! Wyczaruj niepowtarzalne wzory na swoich wypiekach.
Przygotowanie
10 min
Krok 1
9 min
Cukier z sokiem z całej cytryny ubijamy trzepaczką, dodajemy aromat zapachowy.
Krok 2
1 min
Na koniec dodajemy kakao.
Krok 3
1 min
Używamy do dowolnego ciasta lub babki.
Krok 1
z
3
Cukier z sokiem z całej cytryny ubijamy trzepaczką, dodajemy aromat zapachowy.
Krok 2
z
3
Na koniec dodajemy kakao.
Krok 3
z
3
Używamy do dowolnego ciasta lub babki.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0