Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Przygotować galaretkę przezroczystą Winiary oraz kolorowe galaretki na kwiaty i tło.
Przygotowanie
70 min
Krok 1
40 min
Przygotować bazę z galaretek przezroczystych Winiary , poczekać , aż stężnieje.
Krok 2
10 min
Gdy baza jest gotowa , przygotowujemy galaretki na kwiaty , dodajemy do nich śmietanę do zmatowienia galaretki.
Krok 3
10 min
Następnie za pomocą igły i strzykawki wprowadzamy kolorowe galaretki w przezroczystą bazę .
Krok 4
10 min
Gdy kwiaty są gotowe , zalewamy wszytko galaretką , która jest tłem.
Krok 1
z
4
Przygotować bazę z galaretek przezroczystych Winiary , poczekać , aż stężnieje.
Krok 2
z
4
Gdy baza jest gotowa , przygotowujemy galaretki na kwiaty , dodajemy do nich śmietanę do zmatowienia galaretki.
Krok 3
z
4
Następnie za pomocą igły i strzykawki wprowadzamy kolorowe galaretki w przezroczystą bazę .
Krok 4
z
4
Gdy kwiaty są gotowe , zalewamy wszytko galaretką , która jest tłem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0