Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Przygotować bazę z 2 opakowań galaretki przezroczystej Winiary.
Krok 2
10 min
Przygotować galaretkę na kwiaty z mleczka kokosowego 400 ml, 1 łyżeczki wanilii, 100 ml mleka , 2 łyżek cukru. Zagotować. Dodać 1 łyżkę żelatyny. Podzielić na porcje i dodać barwniki wedle uznania.
Krok 3
10 min
Za pomocą strzykawki i igły wprowadzamy kolorowe galaretki w wcześniej przygotowaną bazę.
Krok 4
5 min
Przygotowujemy galaretkę z owoców leśnych Winiary i zalewamy tło.
Krok 5
150 min
Czekamy, aż galaretka stężeje. Smacznego!
Krok 1
z
5
Przygotować bazę z 2 opakowań galaretki przezroczystej Winiary.
Krok 2
z
5
Przygotować galaretkę na kwiaty z mleczka kokosowego 400 ml, 1 łyżeczki wanilii, 100 ml mleka , 2 łyżek cukru. Zagotować. Dodać 1 łyżkę żelatyny. Podzielić na porcje i dodać barwniki wedle uznania.
Krok 3
z
5
Za pomocą strzykawki i igły wprowadzamy kolorowe galaretki w wcześniej przygotowaną bazę.
Krok 4
z
5
Przygotowujemy galaretkę z owoców leśnych Winiary i zalewamy tło.
Krok 5
z
5
Czekamy, aż galaretka stężeje. Smacznego!
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0