
- Wszystkie przepisy
- Kuchnia sezonowa
- Składniki
- Okazja
- Nie marnujemy
- Desery
- Kolacja
- Obiad
- Śniadanie
- Dania i przekąski
- Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu
- Przepisy
- Porady i inspiracje
- Foodsharing
- Recycling opakowań
- Produkty Dobre Dłużej
- Obiad na każdą kieszeń
- Mięsny obiad
- Mięsny obiad do 10 zł
- Mięsny obiad do 15 zł
- Bezmięsny obiad
- Bezmięsny obiad do 10 zł
- Bezmięsny obiad do 15 zł

Kwiaty w galaretce przezroczystej Winiary.

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj
Porady & triki
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Wartości odżywcze
Wprowadzamy kolorowe galaretki za pomocą igły i strzykawki .
Przygotowanie
Krok 1
15 minKrok 2
15 minKrok 3
10 minKrok 4
10 minKrok 5
0 min
Krok 1 z 5
Przygotować bazę z galaretki przezroczystej winogronowy smak Winiary. Czekamy aż stężeje.

Krok 2 z 5
Przygotowujemy kolorowe galaretki na kwiaty . Galaretki robimy w 25 ml. wody i 25 ml. mleka zagęszczonego.

Krok 3 z 5
Wprowadzamy za pomocą igły i strzykawki kolorowe galaretki , które tworzą płatki kwiatów.

Krok 4 z 5
Zalewamy nasze dzieło tłem wykonanym z dowolnej galaretki. Czekamy aż stężeje.

Krok 5 z 5
Smacznego ??
Przepis w formacie PDF
PobierzDziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0