Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Ten prosty krem kokosowy świetnie nada się do przekładania biszkoptu lub innego ciasta. Do jego przygotowania potrzebne będą tylko cztery składniki, które zawsze masz w domu! Jeśli lubisz kokosowy smak, ten krem powinien na stałe zagościć w twojej kuchni!
Przygotowanie
30 min
Krok 1
0 min
Mleko gotować 10 minut z wiórkami kokosowymi.Wystudzić.
Krok 2
10 min
Masło utrzeć z cukrem pudrem.
Krok 3
10 min
Nie przerywając ucierania, dodawać po łyżce masy kokosowej.
Krok 1
z
3
Mleko gotować 10 minut z wiórkami kokosowymi.Wystudzić.
Krok 2
z
3
Masło utrzeć z cukrem pudrem.
Krok 3
z
3
Nie przerywając ucierania, dodawać po łyżce masy kokosowej.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Zapisz
Komentarze
1
L
Lusia
co to znaczy porcji!?
Winiary
Expert
Lusia, to znaczy, że krem wystarczy na ciasto na ok. 14 porcji. Oczywiście wszystko zależy od wielkości kawałków.
Komentarze 1