Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Krem kokosowy do ciasta

0
30 min
Łatwy

Składniki

-
14 porcji
+

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj

30 porcji
Wiórki kokosowe
35 porcji
Masło
35 porcji
Cukier puder
300 porcji
Mleko

Porady & triki

Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.

Kopiuj składniki

Wybierz z listy składników

Kopiuj
| Liczba skopiowanych składników
Adimo
.

Wartości odżywcze

Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Gotujmy

Przygotowanie

30 min
Krok 1
0 min
Mleko gotować 10 minut z wiórkami kokosowymi.Wystudzić.
Krok 2
10 min
Masło utrzeć z cukrem pudrem.
Krok 3
10 min
Nie przerywając ucierania, dodawać po łyżce masy kokosowej.
Krem kokosowy do ciasta

Krok 1 z 3

Mleko gotować 10 minut z wiórkami kokosowymi.Wystudzić.

Krem kokosowy do ciasta

Krok 2 z 3

Masło utrzeć z cukrem pudrem.

Krem kokosowy do ciasta

Krok 3 z 3

Nie przerywając ucierania, dodawać po łyżce masy kokosowej.

Ten prosty krem kokosowy świetnie nada się do przekładania biszkoptu lub innego ciasta. Do jego przygotowania potrzebne będą tylko cztery składniki, które zawsze masz w domu! Jeśli lubisz kokosowy smak, ten krem powinien na stałe zagościć w twojej kuchni!
Przepis w formacie PDF
Pobierz
Udostępnij

Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną

Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.

Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!

Oceniłeś już ten przepis/produkt.

Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.

Zapisz
Asset 10

Komentarze 0

0/4000
Proszę podać poprawną nazwę użytkownika. Musi zawierać 4-15 znaków. Znaki od A do Z i od 0 do 9 są dozwolone
Nazwa użytkownika