Kostki mintaja w bułce tartej
25min
Łatwy
.
Wartości odżywcze
Białko
15.2 g
Węglowodany
19.98 g
Tłuszcze
4.72 g
Wartość energetyczna
187.98 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Przygotowanie
25 min
Krok 1
5 min
Jajka roztrzepujemy z dodatkiem Ziarenek i Maggi.
Krok 2
5 min
Kostki mintaja panierujemy w bułce tartej, roztrzepanym jajku i ponownie w bułce tartej.
Krok 3
15 min
Smażymy na rozgrzanym oleju na złoto z dwóch stron.
Proste w przygotowaniu danie, które charakteryzuje się delikatnością oraz fantastycznym smakiem. Ten pomysł na obiad może zostać wykorzystany zawsze i wszędzie, a smak pozostanie niezmiennie zachwycający. Przyprawa do ryb WINIARY, pozwoli wydobyć z mintaja to, co najlepsze. Pycha!
Komentarze 0