Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Por pokrój bardzo cienko w plastry. Ogórek pokrój w plastry. Dopraw solą i pieprzem.
Krok 2
5 min
Bułeczki przekrój na połówki i posmaruj majonezem.
Krok 3
5 min
Na spód dwóch bułeczek połóż porcje pasztetu. Dodaj por z ogórkiem oraz świeżą kolendrę. Przykryj pozostałymi częściami bułeczek.
Krok 1
z
3
Por pokrój bardzo cienko w plastry. Ogórek pokrój w plastry. Dopraw solą i pieprzem.
Krok 2
z
3
Bułeczki przekrój na połówki i posmaruj majonezem.
Krok 3
z
3
Na spód dwóch bułeczek połóż porcje pasztetu. Dodaj por z ogórkiem oraz świeżą kolendrę. Przykryj pozostałymi częściami bułeczek.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0