Jajka z sosem tatarskim idealnie pasują do świątecznego menu. To małe co nieco, w sam raz na wielkanocne śniadanie lub przekąskę. Ale z powodzeniem możesz je też zrobić bez okazji, gdy tylko masz chęć na coś pysznego. Są proste i szybkie w przygotowaniu, a efekt końcowy zaskoczy Twoich bliskich.
Jajka na Wielkanoc
Jajka to niezbędny element wielu wielkanocnych potraw i przekąsek. Dodaje się je do zup, dań głównych czy sałatek. Dzięki nim dania nie tylko zyskują nowy wygląd, ale też i smak. Poza tym, można z nich zrobić efektowne przekąski, które przyciągną wzrok każdego, kto siedzi przy świątecznym stole.
Jajka faszerowane - pyszna, wiosenna przekąska
Faszerowane jajka to smaczna przekąska, którą możesz zaserwować swoim bliskim nie tylko na specjalne okazje. Świetnie sprawdzą się też na co dzień i zasmakują osobom w każdym wieku. Jajka faszerowane możesz przygotować też na wiele sposobów, wszystko zależy od tego, co lubisz Ty i Twoi bliscy. My dziś mamy dla Ciebie pomysł na jajka z sosem tatarskim WINIARY, ogórkiem kiszonym i posiekaną natką pietruszki. Smacznego!
Komentarze 0