Jajecznica z tuńczykiem
15min
Łatwy
.
Wartości odżywcze
Białko
13.06 g
Węglowodany
4.47 g
Tłuszcze
11.83 g
Wartość energetyczna
179.21 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Przygotowanie
15 min
Krok 1
7 min
Cebulkę pokroić w kostkę, zrumienić na oliwie.
Krok 2
3 min
Do cebulki wbić jajka, dodać tuńczyka osączonego z oliwy, wymieszać.
Krok 3
5 min
Doprawić do smaku, smażyć aż jajka się zetną.
Poznaj przepis na śniadanie idealne! Jajecznica z tuńczykiem to pożywne i szybkie do wykonania danie. Oryginalna receptura sprawi, że nie raz wrócisz do wyśmienitego smaku oryginalnej potrawy. Jajecznice serwuj dla całej rodziny z kromkami świeżego pieczywa. Smacznego! :)
Komentarze 0