Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Poznaj przepis na śniadanie idealne! Jajecznica z tuńczykiem to pożywne i szybkie do wykonania danie. Oryginalna receptura sprawi, że nie raz wrócisz do wyśmienitego smaku oryginalnej potrawy. Jajecznicę serwuj dla całej rodziny z kromkami świeżego pieczywa. Smacznego! :)
Przygotowanie
15 min
Krok 1
7 min
Cebulkę pokroić w kostkę, zrumienić na oliwie.
Krok 2
3 min
Do cebulki wbić jajka, dodać tuńczyka osączonego z oliwy, wymieszać.
Krok 3
5 min
Doprawić do smaku, smażyć aż jajka się zetną.
Krok 1
z
3
Cebulkę pokroić w kostkę, zrumienić na oliwie.
Krok 2
z
3
Do cebulki wbić jajka, dodać tuńczyka osączonego z oliwy, wymieszać.
Krok 3
z
3
Doprawić do smaku, smażyć aż jajka się zetną.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 2