Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Grzanki czosnkowe z grillowanymi gruszkami zamarynowanymi w sosie Winiary Curry, rukolą, serem pleśniowym blue, prażonymi orzechami i słonecznikiem.
Przygotowanie
40 min
Krok 1
10 min
Gruszki tniemy na plastry ok 1 cm. i smarujemy sosem curry Winiary. Grillujemy.
Krok 2
10 min
Bagietkę kroimy w kromki smarujemy sosem czosnkowym z obu stron i grillujemy.
Krok 3
20 min
Na grzankach układamy grillowane gruszki, rukolę, pokruszony ser pleśniowy i uprażone na suchej patelni orzechy i słonecznik. Smacznego!
Krok 1
z
3
Gruszki tniemy na plastry ok 1 cm. i smarujemy sosem curry Winiary. Grillujemy.
Krok 2
z
3
Bagietkę kroimy w kromki smarujemy sosem czosnkowym z obu stron i grillujemy.
Krok 3
z
3
Na grzankach układamy grillowane gruszki, rukolę, pokruszony ser pleśniowy i uprażone na suchej patelni orzechy i słonecznik. Smacznego!
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0