Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Grzaniec piwny, który rozgrzeje nas w chłodne dni. Na zimowe wieczory sprawdzi się idealnie! Przygotowanie go nie jest trudne, a efekt na pewno nas zadowoli. Aromat cynamonu, wyraźnie wyczuwalny w piwie, nada mu nowych, zaskakująco atrakcyjnych, nut smakowych. Pycha!
Przygotowanie
9 min
Krok 1
3 min
Do garnka wlać piwo, sok i miód.
Krok 2
5 min
Dodać przyprawę i cynamon, dokładnie wymieszać i podgrzewać na małym ogniu.
Krok 3
1 min
Nie dopuścić do zagotowania się piwa. Podać ciepłe.
Krok 1
z
3
Do garnka wlać piwo, sok i miód.
Krok 2
z
3
Dodać przyprawę i cynamon, dokładnie wymieszać i podgrzewać na małym ogniu.
Krok 3
z
3
Nie dopuścić do zagotowania się piwa. Podać ciepłe.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0