Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Kiełbasę kroimy wzdłuż na ćwiartki i opiekamy na grillu z dodatkiem przypraw.
Krok 2
15 min
Paprykę przekrawamy na pół i grilujemy przez około 15 minut. Po tym czasie ściągamy z grilla i kroimy w paski.
Krok 3
5 min
Kromki chleba smarujemy masłem, kładziemy żółty ser, grillowane kiełbaski, paprykę, pokrojoną w krążki cebulę, listki oregano i pomidorki koktajlowe.
Krok 4
3 min
Posypujemy do smaku solą i pieprzem ziołowym.
Krok 5
5 min
Kanapki wiążemy sznurkiem wędzarniczym i opiekamy na grillu do momentu aż chleb się zarumieni.
Krok 6
2 min
Gotowe kanapki podajemy z sosem tatarskim Winiary.
Krok 1
z
6
Kiełbasę kroimy wzdłuż na ćwiartki i opiekamy na grillu z dodatkiem przypraw.
Krok 2
z
6
Paprykę przekrawamy na pół i grilujemy przez około 15 minut. Po tym czasie ściągamy z grilla i kroimy w paski.
Krok 3
z
6
Kromki chleba smarujemy masłem, kładziemy żółty ser, grillowane kiełbaski, paprykę, pokrojoną w krążki cebulę, listki oregano i pomidorki koktajlowe.
Krok 4
z
6
Posypujemy do smaku solą i pieprzem ziołowym.
Krok 5
z
6
Kanapki wiążemy sznurkiem wędzarniczym i opiekamy na grillu do momentu aż chleb się zarumieni.
Krok 6
z
6
Gotowe kanapki podajemy z sosem tatarskim Winiary.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0