Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Mango obierz i zmiksuj na mus.Dodaj serek homogenizowany.
Rozpuść 2 Galaretki Przezroczyste WINIARY w 300 ml gorącej wody i delikatnie przestudź, a następnie wymieszaj stopniowo z masą serkową.
Całość rozlej do 6 kieliszków i odstaw do lodówki na 2 godz.
Kolejne 2 Galaretki Przezroczyste rozpuść według przepisu na opakowaniu, a gdy przestygną – zalej nimi mus w kieliszkach.
Dodaj owoce (porzeczki borówki liść mięty do dekoracji) i odstaw do lodówki na 4 godz.
Zmiksuj truskawki i maliny. Galaretkę o smaku malinowym rozpuść w 200 ml gorącej wody, a gdy przestygnie – wymieszaj ją z musem truskawkowo-malinowym, po czym tak przygotowaną masą dopełnij kieliszki.
Odstaw na 2 godz. do lodówki.
Gotowe desery udekoruj bezami, orzechami lub granolą – według uznania.
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Zapisz
Komentarze 0