
- Wszystkie przepisy
- Kuchnia sezonowa
- Składniki
- Okazja
- Nie marnujemy
- Desery
- Kolacja
- Obiad
- Śniadanie
- Dania i przekąski
- Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu
- Przepisy
- Porady i inspiracje
- Foodsharing
- Recycling opakowań
- Produkty Dobre Dłużej
- Obiad na każdą kieszeń
- Mięsny obiad
- Mięsny obiad do 10 zł
- Mięsny obiad do 15 zł
- Bezmięsny obiad
- Bezmięsny obiad do 10 zł
- Bezmięsny obiad do 15 zł
Domowe hot dogi

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj
Porady & triki
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Wartości odżywcze
Przygotowanie
Krok 1
5 minKrok 2
10 minKrok 3
5 minKrok 4
3 minKrok 1 z 4
Każdą z bułek kroimy na pół, wydrążamy środek.
Krok 2 z 4
Pieczarki i cebulę kroimy drobno w kostkę. Obsmażamy na oleju, solimy, pieprzymy i dodajemy paprykę. Mieszamy całość i dodajemy starty żółty ser.
Krok 3 z 4
W tym czasie nasze wydrążone bułki podgrzewamy w piekarniku (wystarczy 5 minut w gorącym piekarniku, aby zrobiły się gorące, a skórka chrupiąca).
Krok 4 z 4
Po wyjęciu nakładamy do środka gorący farsz pieczarkowy i zjadamy.
Przepis w formacie PDF
PobierzDziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0