Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dip na bazie majonezu z musztardą francuską

0
5 min
Łatwy

Składniki

-
3 porcje
+

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj

2 łyżeczek
Musztarda francuska
1 szczypta
Oregano

Porady & triki

Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.

Kopiuj składniki

Wybierz z listy składników

Kopiuj
| Liczba skopiowanych składników
Adimo
.

Wartości odżywcze

Wartość energetyczna
374.38 kcal
Tłuszcze
40.32 g
Białko
0.78 g
Węglowodany
1.99 g
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Gotujmy

Przygotowanie

5 min
Krok 1
2 min
Do miseczki przekładamy majonez i musztardę.
Krok 2
3 min
Dodajemy szczyptę ziół i całość mieszamy.
Dip na bazie majonezu z musztardą francuską

Krok 1 z 2

Do miseczki przekładamy majonez i musztardę.

Dip na bazie majonezu z musztardą francuską

Krok 2 z 2

Dodajemy szczyptę ziół i całość mieszamy.

Dip na bazie majonezu dekoracyjnego WINIARY oraz musztardy francuskiej będzie genialnym dodatkiem do mięs i innych przekąsek. Idealnie podkreśli smak oraz aromat potrawy, dodatkowo je wzmacniając. Pycha!
Przepis w formacie PDF
Pobierz
Udostępnij

Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną

Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.

Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!

Oceniłeś już ten przepis/produkt.

Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.

Zapisz
Asset 10

Komentarze 0

0/4000
Proszę podać poprawną nazwę użytkownika. Musi zawierać 4-15 znaków. Znaki od A do Z i od 0 do 9 są dozwolone
Nazwa użytkownika