Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Dip na bazie majonezu dekoracyjnego WINIARY oraz musztardy francuskiej będzie genialnym dodatkiem do mięs i innych przekąsek. Idealnie podkreśli smak oraz aromat potrawy, dodatkowo je wzmacniając. Pycha!
Przygotowanie
5 min
Krok 1
2 min
Do miseczki przekładamy majonez i musztardę.
Krok 2
3 min
Dodajemy szczyptę ziół i całość mieszamy.
Krok 3
1 min
Podajemy do mięs, frytek.
Krok 1
z
3
Do miseczki przekładamy majonez i musztardę.
Krok 2
z
3
Dodajemy szczyptę ziół i całość mieszamy.
Krok 3
z
3
Podajemy do mięs, frytek.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0