Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Barszcz czerwony rozpuść w 150 ml wrzącej wody, ostudź.
Warzywa oczyść.
Kefir, jogurt i śmietankę wymieszaj. Wlej zimny barszcz, mieszając rozprowadź.
Ogórki pokrój w kostkę, a rzodkiewki w cienkie cząstki. Koperek i szczypiorek posiekaj.
Wymieszaj wszystkie składniki.
Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Wstaw do lodówki do schłodzenia na około 1 godzinę.
Możesz podawać z cząstkami jajek ugotowanych na twardo.
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Zapisz
Komentarze 0