Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Bulion z kurkami to propozycja na przystawkę do dania głównego. Swoim smakiem może zachwycić jednak na tyle, że wrażeniami przebije się na pierwsze miejsce. Bulion opierajmy na rosole drobiowo-warzywnym Domowa Kuchnia WINIARY. Zapewni on idealny balans smaków i równowagę między aromatem grzybów, zapachem bulionu. Nic tylko jeść. Pycha!
Przygotowanie
34 min
Krok 1
3 min
Rosół przygotuj wg przepisu na opakowaniu.
Krok 2
10 min
Kurki i cebulę oczyść i pokrój.
Krok 3
5 min
Mięso pokrój w kostkę.
Krok 4
10 min
Na maśle podsmaż mięso, cebulę i kurki przez około 10 minut.
Krok 5
5 min
Zawartość patelni dodaj do Rosołu i zagotuj. Dopraw pieprzem i przyprawą.
Krok 6
1 min
Podawaj posypane natką pietruszki.
Krok 1
z
6
Rosół przygotuj wg przepisu na opakowaniu.
Krok 2
z
6
Kurki i cebulę oczyść i pokrój.
Krok 3
z
6
Mięso pokrój w kostkę.
Krok 4
z
6
Na maśle podsmaż mięso, cebulę i kurki przez około 10 minut.
Krok 5
z
6
Zawartość patelni dodaj do Rosołu i zagotuj. Dopraw pieprzem i przyprawą.
Krok 6
z
6
Podawaj posypane natką pietruszki.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0