Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
W rondelku zagotować mleko z cukrem i margaryną.
Gdy lekko przestygnie dodać kakao, mleko w proszku, cukier waniliowy, pokruszone herbatniki i bakalie, dokładnie wymieszać.
Na andruta wyłożyć po połowie masy, wyrównać i przykryć drugim andrutem.
Obciążyć i odłożyć w chłodne miejsce.
Oblać polewą czekoladową i posypać np. kokosem lub czekoladową posypką.